Opći uvjeti

Zaštita osobnih podataka
Kupcu pripadaju sva prava prema Zakonu o zaštiti potrošača. Kao kupac, potvrdom narudžbe dopuštate da Edicije Božičević u svojoj evidenciji drži vaše podatke. Ti podaci će se koristiti isključivo za slanje informativnih materijala, ponuda, računa i drugu potrebnu komunikaciju. Kao kupac možete putem elektronske pošte bilo kada zatražiti da vaše podatke trajno ili privremeno prestanemo koristiti u svrhu neposrednog tržišnog komuniciranja. O izvršenju takvog zahtjeva obavijestit ćemo vas elektronskom poštom u roku od pet radnih dana od datuma zahtjeva.Edicije Božičević d.o.o. – Edicije Božičević se obvezuje da će s podacima o kupcu postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka te da podatke o kupcu ni u kojem slučaju neće proslijediti trećoj osobi.

Naručivanje i cijene
Narudžba obvezuje kupca i Edicije Božičević d.o.o.- Edicije Božičević i ima valjanost ugovora. Narudžba zajedno s kopijom računa pohranjena je u prostorijama poduzeća Edicije Božičević d.o.o – Edicije Božičević.

Cijene proizvoda i troškovi poštarine na Internet stranicama izraženi su u kunama i uključuju PDV. Jamči se kupnja po cijenama koje su vrijedile u trenutku narudžbe. Ostale pogodnosti (popusti, pokloni, načini dostave i td) također vrijede na dan potvrde narudžbe.

Cijene troškova dostave važe za dostavu na području Republike Hrvatske.

Isporuka robe
Knjige koje se nalaze na skladištu biti će isporučene unutar 3 (tri) radna dana od datuma narudžbe. Kod plaćanja po predračunu kao datum narudžbe smatra se dan kada je vaša uplata primljena na naš račun.

Kod narudžbi knjiga za koje je rok isporuke 30 dana i knjiga koje se naručuju u pretplati biti ćete obaviješteni e-mailom o datumu isporuke.

Ukoliko je knjiga koju ste kupili na bilo koji način neispravna, imate je pravo vratiti uz prethodnu obavijest e-mailom u roku od 24 sata od njenog primitka. Neispravnu knjigu zamijenit ćemo ispravnom i poslati vam je o našem trošku odmah po primitku neispravne. U slučaju da naručene knjige više nemamo na skladištu, na vaš ćemo račun vratiti novca u roku od 15 (petnaest) dana.

U slučaju da ste se tijekom kupovine suočili s tehničkim poteškoćama, molimo vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu info@edicije-bozicevic.com